Din lokale FIBC-partner

Vi er din lokale partner omkring FIBC-produkter (Flexible Intermediate Bulk Container), som omfatter bigbags, bulk bags m.v. Vores markedsområde dækker Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island og Grønland, hvor vi i dag er leverandører til landbrug og fødevareindustrien, fiskerierhvervet, bygge og anlægsbranchen samt affald- og genbrugserhvervene.

Er din branche ikke nævnt, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Du skal blot tage kontakt til en af vores salgsrepræsentanter, og de vil være behjælpelig med at finde en løsning for jer.

Strategisk partnerskab

Bag Bigbags.dk ligger et strategisk samarbejde med Kare Packaging Industry, som er en af Tyrkiets førende producenter inden for kvalitets og miljøvenlige FIBC-produkter.

Kare Packaging Industry producerer mange former for bigbags, som er anvendelige inden for stort set alle erhverv. Det strategiske samarbejdet betyder også, at vi kan levere bigbags i mængder fra få styk helt op til hele containere. Bestilles der store mængder svarende til containere leveres og faktureres direkte fra fabrikken i Tyrkiet.

Ønskes sækkene forsynet med trykning af navn og logo har vi også mulighed for dette - kontakt os for yderligere information.

Kvalitet hele vejen

Vi sikrer dig kvalitetsemballage hele vejen fra producent til forbruger. Med Kare Packaging Industries' kvalitetsprogram er du helt sikker på, at produkterne lever op til de højeste standarder inden for branchen. 

Kare Packaging Industries har opnået flere certificeringer, som sikrer både kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed. Hos Bigbags.dk har vi erfaring med at hjælpe dig med dit kvalitetsprogram inden for bulk emballage.

Bigbag - ISO 9001

ISO 9001:2015

Quality Management System

ISO 22000

ISO 22000:2005

Food Security Management System

Food Contact

Food Contact

Food Contact Packaging